Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering i Skåne

Vill du planera din trädgård med hjälp av en trädgårdsdesigner? Trädgårdstjänst erbjuder helhetslösningar för trädgårdsplanering med erfarna hantverkare. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster. Välkommen till Trädgårdstjänst i Ystad!

Från idé till färdig trädgård

Vi är gärna med redan på idéstadiet och bidrar med våra kunskaper om trädgårdsdesign. Vår egen Stefan Sundblad är trädgårdsarkitekt med lång erfarenhet av att designa unika och funktionella utemiljöer. Oavsett om du vill skapa en vacker liten täppa eller en park hjälper vi dig från skiss till genomförande.

Med idéskisser och gestaltningsförslag som grund utformar vår trädgårdsdesigner sedan de markbeskrivningar och skötselplaner som passar just dina behov – allt för att skapa hållbara och konstruktiva helhetslösningar för din trädgård.

En personlig trädgårdsplanering

Vår ambition är alltid en trädgårdsdesign som ligger så nära din egen smak och personlighet som möjligt. Vi börjar med att tydliggöra dina önskemål och arbetar sedan med att anpassa dina idéer till platsens möjligheter. 

I samråd med dig som kund formulerar vi de uppslag som ger de mest professionella lösningarna för trädgårdsplanering. Genom samtal och skissförslag får du möjlighet att ge återkoppling och påverka slutresultatet så att det passar dig. Allt för att du ska känna glädje och stolthet över slutresultatet!

Tre förslag på design

Vår trädgårdsdesigner lägger oftast upp vårt arbete enligt tre olika förslag. Beroende på dina ambitioner kan du välja förslag på design som `Grund´, `Standard´ eller `Plus´ med varierande möjligheter till detaljplanering.

Vårt designförslag `Grund´ innehåller färre detaljer och fokuserar istället på att designa en gedigen grund för din nya trädgård. Vi ser till att ta fram de mest långsiktiga och hållbara förslagen så att du får en utemiljö som håller under lång tid.

Ett mer detaljerat förslag är `Standard´ som även innefattar arbete med den inre rumsliga strukturen av din trädgård. Vi föreslår bland annat hur du kan placera planteringar, samt vilka storlekar och former som passar bäst.

Väljer du `Plus´ får du hjälp med alla detaljer när du ska designa en trädgård. Vi ger då även förslag på växter och hur du kan planera dina rabatter så att de blir så vackra som möjligt.

 

Kära läsare!

Ibland får jag frågan hur vi bäst
kan hjälpa till att skapa en trädgård
som passar våra uppdragsgivare/kunder?

Jag svarar: "Berätta vem du är och vem du
vill vara så ritar jag en trädgård som passar dina behov 
med hänsyn till omgivningen. En riktigt bra trädgård och
utemiljö är den som speglar vem du är" 

Bästa hälsningar

Stefan Sundblad
landskapsarkitekt LAR/MSA

 

Anlita vår trädgårdsarkitekt

Vi har lång erfarenhet av kreativ trädgårdsdesign i Skåne och vet hur du kan planera din utemiljö på bästa sätt. Kontakta vår trädgårdsarkitekt på telefon 0411-154 35 eller maila till stefan.sundblad@tradgardstjanst.nu - vi hjälper dig gärna förverkliga dina idéer!