Trädgårdsanläggare i Ystad och Skåne

Att anlägga trädgård kräver erfarenhet och kunskap. Vi på Trädgårdstjänst har det som behövs för att skapa den utemiljö du alltid drömt om. I snart 50 år har vi förfinat vår yrkesskicklighet, vilket gör oss till en uppskattad samarbetspartner i branschen.

Våra tjänster

Trädgårdstjänst i södra Skåne har ett brett utbud av tjänster inom mark- och trädgårdsanläggning. Hos oss får du hjälp med allt från grävning och schaktning till beläggningsarbeten som jordbearbetning, planteringar och grässådd. 

Vi utför självklart också en mängd olika markarbeten som exempelvis anläggning av betongstens- och naturstensytor samt anläggning av stentrappor och murar. Det går även bra att anlita våra trädgårdsanläggare för hjälp med arbeten som exempelvis snickeri, dränering och enklare avloppshantering. 

Kanske vill du komplettera din uteplats med ett plank, spaljéer eller en pergola? Vårt mål är att skapa ett slutresultat som ger ett så gott helhetsintryck som möjligt.

Spetskompetens och kvalitet

Våra specialområden inom trädgårdsanläggning är företags- och gårdsmiljöer men också mer exklusiva trädgårdar där vi får utnyttja hela vår hantverksskicklighet. Vi bidrar även gärna till att anlägga kultur- och kyrkogårdsmiljöer. 

En av våra specialiteter är våra så kallade `Trädpaket´ med etableringsgaranti som innebär att vi levererar, anlägger och planterar träd av extra hög kvalitet.

Ett helhetstänkande

Vi är måna om att utföra alla uppdrag med omsorg om både detaljer och övergripande planering. Vårt helhetstänkande har gjort oss till en uppskattad partner inom branschen för trädgårdsanläggning och vi kompromissar aldrig med vare sig design eller materialval. Från idéskiss till färdigt slutresultat – våra trädgårdsanläggare är med dig i alla led av arbetet med att skapa en vacker och funktionell utemiljö.

Tack vare vår erfarenhet och vårt kvalitetstänkande kan vi skapa vackra och upplevelserika miljöer som håller under många år. Kanske är det därför som våra kunder så ofta återkommer till oss med nya uppdrag. 

Ta hjälp av oss 

Har du frågor om hur det går till att anlägga trädgård med Trädgårdstjänst? Kontakta våra duktiga trädgårdsanläggare i Ystad på telefon 0411-154 35 eller maila  stefan.sundblad@tradgardstjanst.nu så hjälper vi dig. Välkommen till Trädgårdstjänst i Skåne!