Trädbeskärning & trädfällning i Skåne

Behöver du hjälp med att beskära eller fälla träd? Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster för trädgårdsskötsel. 

Trädfällning

Att fälla träd på ett säkert sätt kräver hjälp av en professionell arborist. Vi utför all slags trädfällning och tar oss även an nedtagning av mer svårtillgängliga exemplar. Har du frågor om att ta ner träd på din tomt? Ring oss gärna för fri rådgivning och kostnadsförslag.

Trädbeskärning

Träd är viktiga syresättare och utgör dessutom ett vackert inslag i varje trädgård. Genom att anlita en arborist för trädbeskärning hjälper du till att hålla dina träd levande och vackra. 

Vi utför alla typer av beskärningsuppdrag som exempelvis etableringsbeskärning, underhållsbeskärning och föryngring. Vår arborist ser till att åtgärda träd som växt snett eller om trädet blivit skadat. Vi hjälper dig också att behålla trädets naturliga form.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vår arborist kan göra för dig? Ring oss idag på 0411-154 35 eller maila stefan.sundblad@tradgardstjanst.nu. Vi svarar gärna på dina frågor om trädfällning och trädbeskärning – självklart kan du också få en kostnadsfri offert om du så önskar.