Stenläggning och plattsättning i Skåne

Söker du en duktig stenläggare i Skåne till din trädgård? Trädgårdstjänst i Ystad erbjuder plattsättning och stenläggning av högsta kvalitet. Våra hantverkare har lång erfarenhet av allt från materialval till fogar och design. 

Många användningsområden

Vi har ett brett utbud av tjänster för plattsättning. Kanske vill du låta bygga en ny trädgårdsmur? Eller skapa en gång eller trappa från infarten upp till huset? Hos Trädgårdstjänst får du alltid professionell hjälp av erfarna hantverkare. 

För våra plattsättare är inget omöjligt och vi hjälper dig gärna med tips och idéer om vad du kan åstadkomma i din utemiljö. Med marksten och kantsten i olika material skapar vi enkelt ett vackert stenarrangemang eller upphöjda odlingsbäddar i tilltalande design.

Fundera igenom vilken typ av sten du vill använda till din stenläggning. Kalksten, granit eller skiffer - vi har ett brett utbud av stenmaterial som passar alla stilar och smaker.

Välkommen till Trädgårdstjänst

För dig som behöver en fackmannamässig stenläggare i Skåne är Trädgårdstjänst det perfekta valet. Vi erbjuder alltid exklusiv design och professionell service till våra kunder. Ring oss på 0411-154 35 eller maila stefan.sundblad@tradgardstjanst.nu så hjälper vi dig.

Välkommen till Trädgårdstjänst i Ystad!