Stegsten till uteplats från Bradstone

Från Bradstone kommer ett stort sortiment av stegsten i naturlig design. I klassisk brittisk tradition och med handtillverkade produkter erbjuder de alltid hög kvalitet och det allra bästa på marknaden. Beställ din stegsten i vår webbshop eller ring oss redan idag!

En naturlig trädgård

Trädgårdstjänst är återförsäljare av stegsten från Bradstone som passar till både plattläggning, kantsättning och till uteplats. De fungerar självklart utmärkt som steppingstones när du vill anlägga en passage över en gräsmatta eller genom en rabatt.

Vi har också många stegsten i naturmaterial som skiffer, kalksten, sandsten eller granit i varierande strukturer och färger. Natursten ger vackra och hållbara lösningar med en särskilt genuin karaktär.

Fundera igenom hur du bäst vill planera anläggningen av din nya uteplats. Kanske vill du blanda olika storlekar av plattor för ett mer fantasifullt mönster? Eller välj till deras modell Woodstone som accent i form av kant eller kantsten.

Vi har lång erfarenhet av att lägga stegsten till våra kunder. Med oss får du alltid hjälp med hela arbetet från idéskiss till genomförande och skötsel. Fråga oss gärna om du vill ha hjälp med att planera anläggningen av din nya trädgård.

Det självklara valet

Bradstone är det självklara valet när du vill sätta plattor till uteplats och trädgård. Kontakta oss på mail eller telefon redan idag om du har frågor om deras produkter. Vi hjälper dig gärna med offert, idéskiss eller materialval till din nya stensättning.