Stenplattor till trädgård och uteplats

Att lägga stenplattor utomhus är ett bra sätt att skapa smarta ytor i din trädgård. Med kreativ design och god kunskap om plattläggning får du med Trädgårdstjänst allt det du kan önska dig till din nya uteplats.

Välj din platta

Hos Trädgårdstjänst finns ett stort sortiment av stenplattor att välja på när du vill anlägga en ny uteplats i din trädgård. Fundera igenom vilken färg, storlek och typ av platta du tycker om. Vi har allt från naturgrå betongsten som kombineras till oregelbundna mönster till den eleganta Bradstone Travino med diskret ådrat mönster.

Skötsel av stenplattor

Med stenplattor i natursten får du en lättskött uteplats som är tålig mot mossa, fläckar och fukt. Oavsett om du väljer en stenplatta med matt yta eller en med polerad är den enkel att göra ren med vatten och borste eller med stenrengöring mot alger och mossa. 

Våra tjänster

Vi hjälper dig gärna att planera inköp av din nya trädgårdsplatta. Kontakta oss på telefon eller mail redan idag så berättar vi mer om våra tjänster. Självklart kan du också be oss om en kostnadsfri offert på din beställning. 

Välkommen till Trädgårdstjänst i Skåne!