Marktegel i stilren design

Söker du marktegel i snygg design? Hos Trädgårdstjänst i Skåne hittar du ett stort utbud av trädgårdstegel som passar till terrasser, infarter och parkeringsplatser. Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt tegel för dina behov!

Ett säkert kort 

Att välja marktegel som material till din infart eller parkering är ett tryggt val. Tegel är både slitstarkt och lätt att underhålla, det passar därför fint till exempelvis terrasser, trädgårdsgångar och garageuppfarter. 

Till skillnad från trädgårdstegel är marktegel hårdare bränt och klarar därför vinterns utmaningar och tryckbelastning från exempelvis parkerade bilar bättre. Kanske är det därför som marktegel varit ett så populärt material genom alla år.

Vårt tegel finns i flera olika färger och har en riven ytstruktur som ger liv och variation åt ytan. Välj färg och volym på din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss så hjälper vi dig att planera ditt inköp på bästa sätt.

Din offertförfrågan

Det är enkelt att beställa marktegel från Trädgårdstjänst i Ystad! Vi har bistått ett stort antal husägare i Skåne att förbättra sin utemiljö genom åren. Ring oss på 0411-154 35 eller maila stefan.sundblad@tradgardstjanst.nu så hjälper vi dig med din offertförfrågan.