Marksten till trädgård och uteplats

Med vacker marksten skapar du enkelt nya sociala ytor och en mer lättskött trädgård! Trädgårdstjänst i Ystad utför alla typer av arbeten inom stensättning i Skåne. Vi hjälper dig med allt från val av material till planering av din nya utomhusmiljö.

Praktiskt och elegant

Att lägga marksten är ett enkelt och trevligt sätt att öppna upp din trädgård på. Kanske vill du skapa en ny uteplats i vacker design eller anlägga en bättre garageuppfart? Vi bidrar också gärna med idéer kring hur du kan använda vår sten för en mer lättskött trädgård. 

Det finns många saker att tänka på när du vill lägga marksten. Tack vare vår kunskap och erfarenhet behöver du inte oroa dig för fogar eller hur din nya uteplats bäst ska placeras - vi ser till att du får en stensättning som håller i alla väder.

Marksten är oftast mindre än en vanlig trädgårdsplatta. Ska du lägga sten till en uppfart eller garage? Tänk då på att välja en sten som är minst 50 mm tjock.

Kontakta oss

Med Trädgårdstjänst får du hjälp från idé till färdig anläggning. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med en offertförfrågan för din nya marksten. Du når oss på telefon 0411-154 35 eller mail stefan.sundblad@tradgardstjanst.nu.