Leverans & Betalning

Alltfördinträdgård.se levererar normalt alla produkter med Posten till närmaste utlämningsställe. Leveranser från oss sker normalt inom 1-4 arbetsdagar förutsatt att varan finns i vårt lager. Varor som ej finns i lager levereras normalt inom 7-14 arbetsdagar.

Ring gärna för för att få en mer exakt leveranstid.

Alla priser är inklusive 25% moms.

Fraktkostnad


Fraktkostnaden varierar beroende på produkt men överstiger inte 299kr med undantag på skrymmande och väldigt tunga varor.

Leverans kostnader på stenen kan du se här.

SMS eller E-post avisering sker i de flesta fall. De skickas samtidigt som paketet är tillgängligt. Det är därför viktigt att du kontrollerar att du har skrivit in rätt mobilnummer eller e-post. Normalt skickas ingen påminnelse ut.

Kom ihåg att ta med legitimation. 

Kom ihåg att hämta ut ditt paket annars blir vi tvungna att debitera dig för de ökade kostnaderna. Läs mer under Köpvillkor.

Stenen kan du få leverad direkt till din uppfart.

Betalningsalternativ

Som kund kan du välja att betala med Kort, mot faktura eller så har du möjlighet att delbetala.

Kort


När du betalar dina varor med kort sker det med säker kortbetalning, genom Verifone. 
AlltFörDinTrädgård.se accepterar VISA och Mastercard

Verifone är certifierade för kortbetalningar enligt VISA:s AIS och MasterCards SDP och använder 3-Dsecure, en standard som används av VISA och MasterCard för att identifiera kortinnehavaren och säljföretaget.

Faktura & Delbetalning 


Om du vill kan du handla mot faktura eller delbetalning. Välj vilket alternativ du vill, när du checkar ut, ser du vilket belopp som ska betalas varje månad.

Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia görs och leverans av varor sker endast till folkbokföringsadress.